FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa CSST?

Corrugated Steel Tubing (CSST) punika fleksibel, pipe stainless steel digunakake kanggo sumber gas alam, propana ing struktur omah, komersial lan industri.

Apa sing keuntungan saka piping gas fleksibel?

Kejabi nyediakake kekiatan luwih, CSST iku fleksibel, saéngga bakal snaked watara tembok lan liwat alangan karo fittings needed mung ing ends saka saben roto. Ngurangi nomer fittings ono gunane minangka saben kabutuhan peserta tambahan kanggo cekap lan patut kanggo bocor. A sistem piping gas CSST wis joints kurang, lan potensial dalan bocor mulane kurang .

Apa CSST aman kanggo nggunakake ing ngarep?

Kaya kabeh sistem piping gas disetujoni, CSST aman nalika diinstal kanthi bener. CSST kudu diinstal kanthi profesional lan sesuai qualified karo Design ing Produsen lan Instalasi (D & I) Guide, kalebu iketan lan grounding sistem.

Apa iketan lan grounding?

Ikatan: Nyambungake sistem metallic kanggo netepake lampahing electrical lan doyo.

Grounding: Nyambung menyang lemah utawa kanggo awak konduktif sing ngluwihi kanggo lemah sambungan.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !